Om oss

Hvem er Rette valg – Kaffealliansen AS?

Brennende lidenskap for kaffe og lokalt samarbeid

Kaffealliansen er først og fremst et samarbeid mellom lokale, selvstendige kaffeselskaper over hele landet. Vi tilbyr alt av kaffetilberedningsutstyr, vannløsninger og vareautomater. Vårt kaffesortiment er bredt, og vi er stolte av å samarbeide med Löfbergs, som står for rettferdig kaffehandel.

  • Skape arbeidsplasser lokalt, samt bidra til vekst og utvikling i distriktene
  • Styrke Norske bedrifter ved å holde økonomien i landet
  • Styrke konkurranseevnen og utviklingen av norskeide bedrifter

Vår kaffe gir tilbake til mennesker og miljø

Vi gjør det enkelt for deg som forbruker, velger du kaffealliansen velger du og også god og bærekraftig kaffe. Vår kaffeleverandør er en av verdens største innkjøpere av økologisk og Fairtrade- merket kaffe.

Vi har et stort utvalg av kaffe. Ta gjerne kontakt med oss for å høre mer om våre smaker.

Kaffen skal smake godt og gjøre godt

Kaffealliansen er først og fremst et samarbeid mellom lokale, selvstendige kaffeselskaper over hele landet. Vi er lokale og landsdekkende. Vi ønsker å utgjøre en forskjell, og det er derfor vi er opptatt av at all vår kaffe skal smake godt og gjøre godt. Vi vet for eksempel at det drikkes over 2,5 milliarder kopper kaffe hver dag i verden, og Nordmenn er blant de som drikker aller mest. Å samarbeide med lokale selvstendige kaffebedrifter har en mening i, at vi ønsker å satse på bærekraft, for norske bedrifter og å sette disse i posisjon til å konkurrere og utvikles i eget marked.

Samarbeidet styrker oss i konkurranse med store multinasjonale selskaper. Samarbeid styrker betingelser i innkjøpsavtaler, og vi er godt støttet av fantastiske leverandører. Vi sår litt for fremtiden. Lokalt, landsdekkende, og med sertifiserte produkter.

Ikon av en telefon og et brev

Bruk oss som din kaffepartner

Ønsker du å avtale en serviceavtale hos oss? Kaffealliansen legger opp skreddersydde løsninger og personlig service tilpasset hver enkelt kunde innen bedrifts- og Horeca-markedet. Vi benytter oss av kvalitetsprodukter i alle ledd innen leveranse av kaffetilberedningsutstyr. Kontakt oss i dag for en hyggelig samtale.

Kontakt oss