Økologisk og Fairtrade-merket kaffe fra Löfbergs

Med fokus på rettferdig handel og god kvalitetskaffe til alle.

Kontakt oss

Med omtanke for menneskene bak og miljøet rundt

Kaffealliansen er opptatt av gode smaker og rettferdig handel.

Vi ønsker derfor å samarbeide med leverandører som har samme filosofi. Et naturlig valg for oss er derfor å ha Löfbergs som vår hovedleverandør.

Löfbergs, verdens beste kaffeleverandør! Det synes i hvert fall vi. De som jobber i Löfbergs er kunnskapsrike, entusiastiske og kundeorienterte. Lidenskapen for god kaffe har Löfbergs hatt i mer enn hundre år.

​Löfbergs ble grunnlagt i 1906 og er et av Nordens største familieeide kaffebrennerier. I løpet av det siste tiåret har selskapet vokst både organisk og gjennom oppkjøp. I dag selger Löfbergs kaffe i et titall markeder, med Europa og Canada i fokus, og fire av ti kopper selges utenfor Sverige.

Kun sertifisert kaffe

Det er ikke tilfeldig at vi har valgt Löfbergs som vår samarbeidspartner og leverandør. Löfbergs tar ansvar for mennesker og miljø, og de jobber med dette på mange ulike måter. Löfbergs er et av de eldste, men også et av de mest moderne kaffehusene i Nord-Europa. I tillegg til å være en foregangsbedrift når det gjelder miljø og rettferdig handel, har de et bredt kaffesortiment med bare sertifisert kaffe.

Kaffebrenneriet Löfbergs er en av verdens største innkjøpere av økologisk og Fairtrade-merket kaffe. Du kan føle deg trygg på at kaffen fra Löfbergs både smaker godt og gjør godt.

Kontakt oss